In een buitendienst organisatie zijn de fieldworkers constant onderweg naar verschillende klanten en opdrachten. De werk- en reistijd registratie, is daardoor vaak een hele klus en resulteert al snel in een on-overzichtelijk geheel aan papieren briefjes en bonnetjes. Zeker bij de wat minder nauwkeurige en gestructureerde fieldworkers. En dan is het nog maar te hopen dat daadwerkelijk de juiste gegevens worden ingevuld.

De oplossing: Digitalisatie!

Met Fieldbox wordt deze registratie volledig geautomatiseerd, waardoor je nooit meer te maken hebt met deze papieren rompslomp.  Alle gegevens worden real-time bijgehouden en geregistreerd, waardoor je zeker weet dat de gegevens kloppen en miscommunicaties met je fieldworkers en klanten worden voorkomen.

Afronding:

Doordat de gegevens altijd compleet, correct en meteen digitaal zijn, staan ze direct klaar voor de administratie en facturatie. Waardoor de opdracht meteen kan worden afgerond!

Meten is weten:

Op het online Control-board zijn alle gegevens real-time in te zien in overzichtelijke rapportages. Dit geeft jou de mogelijkheid echt grip te houden op het veld en van daaruit besparende acties te ondernemen, door bijvoorbeeld je fieldworkers aan te spreken op hun rij-/ werkgedrag.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op www.fieldbox.nl/aanvragen