Branches

Fieldbox, speciaal voor organisaties met een buitendienst.

Fieldbox is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een buitendienst, organisaties met onderhoudsmonteurs, schoonmakers, reparateurs, glazenwassers, koeriers, thuiszorg etc. Je kent ze wel, de “fieldworkers”; werknemers in bedrijfsauto’s die de hele dag onderweg zijn voor opdrachten. De organisaties waar deze fieldworkers werken willen maar één ding; resultaat. Om dit te kunnen bereiken, moeten de vakmensen efficiënt en effectief samenwerken, ook met de mensen op kantoor en de klant.

Organisaties met een buitendienst zijn constant bezig met het plannen van opdrachten en werken veelal nog met papieren werkbonnen. De klant van vandaag wordt echter steeds veeleisender en verwacht betere, snellere service en informatie. Daarom komt Fieldbox met de oplossing voor de buitendienst, die jouw planning velen malen efficiënter maakt en vaarwel zegt tegen al het tijdrovende papierwerk.

Vanaf 1 euro per dag kun je er al mee aan de slag!

Franchise

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar ondernemende verkopers. Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor jou een unieke kans, namelijk: een eigen franchiseonderneming. Wij willen iedereen die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Contact details

info@fieldbox.nl / 085 401 24 55

Bezoekadres:
Fieldbox Experience Center
Sophialaan 5
3542 AR Utrecht

Postadres:
Fieldbox Financial Services
Grotendorst 1
1721 CW Broek op Langedijk

Contact opnemen met

Ben jij ook het overzicht binnen alle projecten verloren? Neem voorgoed afscheid van deze frustratie. Alles kan vanaf nu vanuit één omgeving en één systeem worden gerealiseerd. Ga effectief met jouw tijd om en vraag het Fieldbox pakket vandaag nog aan!