Fieldbox Control-board

Het Control-board is de plek van waaruit jij als planner het complete overzicht op het veld hebt!

In het Control-board verschijnen alle activiteiten die gepland moeten worden. Op een snelle en efficiënte manier kun je deze activiteiten inplannen en toewijzen aan je fieldworkers. Vervolgens kun jij real-time volgen wat de status van activiteiten is en via de chatfunctie kun je makkelijk en snel communiceren met je fieldworkers.

Ook alle management informatie is inzichtelijk vanuit het Control-board, denk aan het kilometer-rapport, dashboard-rapport en de orderpicklijst, met daarin alle geregistreerde informatie. De informatie die jij nodig hebt, kan Fieldbox hier voor jou inzichtelijk maken.

Franchise

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar ondernemende verkopers. Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor jou een unieke kans, namelijk: een eigen franchiseonderneming. Wij willen iedereen die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Contact details

info@fieldbox.nl / 085 401 24 55

Bezoekadres:
Fieldbox Experience Center
Sophialaan 5
3542 AR Utrecht

Postadres:
Fieldbox Financial Services
Grotendorst 1
1721 CW Broek op Langedijk

Contact opnemen met

Ben jij ook het overzicht binnen alle projecten verloren? Neem voorgoed afscheid van deze frustratie. Alles kan vanaf nu vanuit één omgeving en één systeem worden gerealiseerd. Ga effectief met jouw tijd om en vraag het Fieldbox pakket vandaag nog aan!