DIGITALE WERKBON

Tijd en geld besparend

Iedereen overal de volledige informatie bij de hand

Transparantie en snelle terugkoppeling aan je klant

 

MOGELIJKHEDEN

 

Alle informatie bij elkaar:

Fieldbox zet elke activiteit om in een digitale werkbon. In deze bon kunnen alle details worden ingevoerd, zoals werkzaamheden, locatie, contactpersonen etc. Tegelijkertijd is het de plek om alle relevante documenten in op te slaan, zoals voorgaande werkzaamheden, handleidingen en plattegronden. Ook kan je fieldworker op locatie een foto maken en toevoegen aan de werkbon als bewijs van de service.

Materiaal Registratie:

Het gebruikte en/ of geleverde materiaal kan aan de werkbon toegevoegd worden. Bij het aanmaken van de werkbon voegt de planner het gereserveerde materiaal toe. Wanneer de service is voltooid, voegt de fieldworker het daadwerkelijk geleverde/ verbruikte materiaal toe aan de werkbon. De details en prijzen worden automatisch toegevoegd door middel van een koppeling met jouw database.

Digitale werkbon delen met de gehele keten:

Omdat er vaak meerdere partijen en/of personen een rol spelen bij een proces, maakt Fieldbox het mogelijk eenvoudig werkbonnen te delen, zodat iedereen altijd real-time op de hoogte is. Lees hier meer over ketenintegratie

Activiteitenlogboek

In het logboek wordt elke wijziging opgeslagen die gemaakt wordt in een werkbon. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt terug zien onder welke naam, en wanneer een wijziging is gemaakt en je hier zonodig de juiste persoon op kunt aanspreken. Het logboek is te vinden achter elke werkbon in het Control-board.

 

 

Klantenbeoordeling:

Na voltooiing van de service kan de klant zijn beoordeling rechtstreeks invoeren in de digitale werkbon op het Field-board van de fieldworker. Deze beoordeling zie jij terug in het Control-board, waardoor jij real-time inzicht hebt in de kwaliteit van de geleverde service en hier zonodig meteen op kunt inspelen.

E-mail notificatie:

De getekende werkbon wordt direct verzonden naar de klant, en ook jij als planner ziet deze direct in het Control-board staan.

Digitale handtekening:

Na het voltooien van de taak kan de klant de digitale werkbon ook direct ondertekenen; op deze manier kunnen er achteraf geen misverstanden of discussies ontstaan over de geleverde service.

Betaling in het veld:

Fieldbox levert ook draadloze pinautomaten, waardoor de klant de getekende werkbon meteen op locatie kan afrekenen.