Fieldbox Field-board

Al jouw fieldworkers krijgen hun eigen Field-board. Dit is een soort tablet, die zij altijd met zich meedragen.

De tickets die zijn toegewezen aan de betreffende field-worker, zijn direct zichtbaar in het dagoverzicht van de fieldworker, inclusief alle benodigde informatie die de planner heeft ingevuld. Door op het navigatie pijltje te klikken, start de fieldworker de Google navigatie naar de locatie. Bij aankomst wordt de werktijd-timer automatisch gestart. Na levering kan de klant aftekenen en wordt de digitale vrachtbrief direct verzonden

Ondertussen wordt alles geregistreerd, zoals de gereden kilometers, werktijden en reistijden zodat het Field-board de board-computer compleet vervangt!

 

 

 

 

 

Franchise

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar ondernemende verkopers. Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor jou een unieke kans, namelijk: een eigen franchiseonderneming. Wij willen iedereen die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Contact details

info@fieldbox.nl / 085 401 24 55

Bezoekadres:
Fieldbox Experience Center
Sophialaan 5
3542 AR Utrecht

Postadres:
Fieldbox Financial Services
Grotendorst 1
1721 CW Broek op Langedijk

Contact opnemen met

Ben jij ook het overzicht binnen alle projecten verloren? Neem voorgoed afscheid van deze frustratie. Alles kan vanaf nu vanuit één omgeving en één systeem worden gerealiseerd. Ga effectief met jouw tijd om en vraag het Fieldbox pakket vandaag nog aan!