FIELDBOX FRANCHISE

Franchisenemer worden? Start je eigen Fieldbox franchise Vestiging!

Fieldbox zoekt gedreven franchise ondernemers

Fieldbox blijkt een succes te zijn en daarom zoeken wij naar gedreven, ondernemende personen die franchisenemer van Fieldbox willen worden. Binnen het Fieldbox franchise model, krijgt elke franchisenemer zijn eigen regio. Binnen deze regio ga jij je eigen klantenkring opbouwen en onderhouden en Fieldbox verkopen. Er zijn meerdere mogelijkheden om deel te worden van ons team:

 • Trainee in loondienst en klaargestoomd worden tot franchisenemer
 • Volwaardig franchisenemer
 • of een tussenvorm

 

De Fieldbox franchisenemer wordt veel werk uit handen genomen bij de start, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Alle franchisenemers doorlopen een franchise trainingsprogramma en gaan vervolgens aan de slag met het concept.

Fieldbox helpt je bij het opzetten van je eigen franchiseonderneming en ondersteunt door middel van materialen, systemen, kennis en het voortdurend geven van feedback.

Ben je ondernemend en wil je een nieuwe stap in je leven maken, dan bieden wij jou een unieke kans: een eigen Fieldbox franchise vestiging.

 

Product

Fieldbox is ontwikkeld om de buitendienst te optimaliseren. Met Fieldbox wordt alles gerealiseerd vanuit één omgeving en één systeem die toegankelijk is via pc, tablet en een eigen smartphone app voor klanten.

Onze klanten werken met het zogeheten Fieldbox Control-board en Field-board. Het Control-board is het online planboard waarin nieuwe activiteiten toegevoegd en toegewezen kunnen worden aan het team. De fieldworker wordt daarmee direct en automatisch geïnformeerd en geïnstrueerd. Middels het Fieldbox Field-board wordt de fieldworker naar het desbetreffende werkadres genavigeerd en wordt er onder andere een rittenadministratie bijgehouden. Na het afronden van de opdrachten kunnen klanten direct aftekenen en afrekenen en ze ontvangen direct de werkbon en factuur in hun mailbox; nooit meer gedoe met papier!
Fieldbox is overzichtelijk, zorgt voor minder fouten in het proces en het bespaart veel tijd en geld. Klanten waarderen de goede service en snelle afhandeling met als resultaat blije klanten en tot wel twee uur meer effectieve werktijd per dag; een win-win- win situatie en dat blijkt succesvol!

Fieldbox support

Wij bieden jou, als Fieldbox franchisenemer, maximaal support, om jouw onderneming tot een zo groot mogelijk succes te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn onze voorwaarden?

Naast HBO werk- en denkniveau beschik je over minimaal 3 jaar commerciele ervaring. Sales ervaring is een absolute must. Daarnaast blijkt het succes in de praktijk vooral bepaalt te worden door je persoonlijkheid, drive, ondernemerschap en de bereidheid te investeren in je toekomst.  

Om erachter te komen of jij geschikt bent, is het goed om antwoord te geven op de volgende vragen:

 1. Krijg jij energie van uitdagingen?
 2. Word jij enthousiast van het idee van een eigen onderneming en durf je die kar te gaan trekken?
 3. Ben jij doelgericht en vasthoudend?
 4. Ben jij goed in het leggen van nieuwe en duurzame contacten?
 5. Ben jij een geboren verkooptalent? en krijg je een kick van elke nieuwe klant die je binnenhaalt?
 6. Heb jij zin om Fieldbox verder in Nederland te gaan introduceren en organisaties te helpen nog efficiënter te werken?
 7. Kan jij jezelf conformeren aan de regels van een franchisegever?
 8. Heb jij nu al 6 keer ja gezegd?

Wacht dan niet langer en neem contact met onze formule manager Robert Sprengers;

Robert@fieldbox.nl

06-41510867

Wat bieden wij?

Fieldbox biedt diverse mogelijkheden om als ondernemer aan de slag te gaan:

 • Trainee in loondienst en klaargestoomd worden tot franchisenemer:

Je start in loondienst als Trainee en wordt vervolgens begeleid om uiteindelijk als franchisenemer je eigen Fieldbox vestiging te gaan runnen. Tijdens je traineeship volg je diverse cursussen in onder meer productkennis, sales, marketing, ondernemerschap, belastingen en financiën.

 • Volwaardig franchisenemer:

Je bent ervaren ondernemer en doet zelf alle investeringen en bent daarmee 100% eigenaar van je eigen Fieldbox-vestiging.

We starten met een 21-daagse basistraining. Na deze training ben je, als Fieldbox franchisenemer of Trainee, in staat om Fieldbox succesvol in de markt te zetten als Certified Fieldbox Sales Professional. Daarnaast ontvang je een starterspakket, waardoor er direct gestart kan worden met de onderneming.

 • Een tussenvorm

Samen met Fieldbox wordt er geïnvesteerd in de ontwikkeling van jouw regio. Hierin werk je volledig als zelfstandig ondernemer en investeert Fieldbox mee in jouw franchiseonderneming.

Team Fieldbox Nederland zorgt ervoor, door middel van gerichte ondersteuning, dat jouw focus zich volledig op de verkoop kan richten en niet op randzaken. Deze gerichte ondersteuning houdt in: een goed CRM-systeem, facturatie, website en het genereren van leads. Daarnaast zijn er vele sessies met collega-ondernemers waarbij men elkaar ondersteunt en inspireert. Ook is er een programma wat het kennisniveau verder aanscherpt en je mee laat denken over nieuwe ontwikkelingen.

Lees hiernaast meer over de gerichte ondersteuning die Team Fieldbox Nederland jou, als Fieldbox franchisenemer, biedt.

Fieldbox Academy

Fieldbox Nederland is ervan overtuigd dat wij kunnen groeien door jou te laten groeien. Om deze reden hebben wij een programma ontwikkeld, namelijk: Fieldbox Advanced Leadership Program. Het Fieldbox Advanced Leadership Program is er vooral op gericht om je voortdurend uit te dagen, te inspireren met feedback, maar ook voor het ontsluiten van kennis en het delen van ervaringen.

Fieldbox Academy
Fieldbox Marketing Support

Fieldbox Franchisenemers kunnen gebruik maken van Fieldbox Marketing Support. Dit is een afdeling binnen Fieldbox die alle reclame- en marketinguitingen maakt, beheert en bewaakt.

• Media en Marketingacties
Wij weten hoe belangrijk marketingcommunicatie, deelname aan events, PR en social media is voor jouw succes. Met mediakits en gecoördineerde marketingacties zullen wij jouw franchiseonderneming op verschillende manieren ondersteunen.

• Promotiemateriaal
Voor al onze producten hebben we krachtig promotiemateriaal. Brochures, visitekaartjes, pitchcards, presentaties, flimpjes, handleidingen etc. Natuurlijk kan jij van al deze materialen gebruik maken.

Marketing
Fieldbox Business Support

Fieldbox houdt van eenvoud: Focus op de klant, de rest is van ondergeschikt belang. Jouw taak is het maken van deals, maar natuurlijk heb je ook een rol als ondernemer. Daarom geven we je maximaal support voor alle randzaken wat nu eenmaal hoort bij ondernemerschap.

• Fieldbox Cockpit
Wij zorgen altijd voor correcte en up-to-date informatie. Wij hebben voor alle leden een online dashboard ingericht, namelijk: De Fieldbox Cockpit. In deze digitale omgeving, met een eigen inlogcode, heb je toegang hebt tot alle informatie. Denk hierbij aan verkoopresultaten, financiële rapportages, producten, productinnovaties, een online bestel portal, trainingen, handleidingen, etc.

Fieldbox Financial Support

Facturatie, incasso en settlement. Fieldbox staat voor automatisering. Organisaties moeten door middel van automatisering efficiënter en effectiever werken. Daarom heeft Fieldbox, het factureren, incasseren en uitbetalen van provisies voor 100% geautomatiseerd.

• Administratie
Samen met jou zorgen wij voor de boekhouding, jaarverslagen, offertes en andere administratieve verplichtingen.

Dit staat onder toezicht van de Fieldbox-accountants

Vestigingen

Kom in contact met één van onze franchisenemers. Bekijk wie er in jouw regio actief is of zie welke regio’s er nog beschikbaar zijn.

Beschikbare locaties

Fieldbox heeft op dit moment meerdere locaties ter beschikking voor haar franchisenemers. Neem contact op om jouw gewenste locatie te bespreken.

Contact

Franchisenemer worden?

Hebben we jouw interesse gewekt of wil je meer weten over hoe je franchisenemer kunt worden? Neem dan contact op met Robert Sprengers via 06-41510867 voor meer informatie, of vul onderstaand formulier in en Robert neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Overige vragen

Voor alle andere vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereken via 085-401 24 55 of stuur een mail naar info@fieldbox.nl.

[]
1 Step 1
Fieldbox franchise informatie aanvragen

Om je te voorzien van goede informatie vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen

Naamuw volledige naam
TelefoonnummerTelefoonnummer
WoonplaatsWaar woon je?
BerichtSchrijf ons
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

Fieldbox Franchise

 

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei is Team Fieldbox Nederland op zoek naar ondernemende verkopers, die het product Fieldbox succesvol gaan verkopen vanuit een eigen franchiseorganisatie.

Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor een unieke kans, namelijk: een eigen Fieldbox franchiseonderneming.

Fieldbox streeft naar een landelijke dekking en daarom willen wij iedereen, die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Contact met Fieldbox

Contactformulier | Footer