Over Fieldbox

Efficient in de buitendienst

Fieldbox is opgericht vanuit de visie dat werkprocessen in de buitendienst vele malen efficiënter kunnen, door optimaal gebruik te maken van de technologische mogelijkheden van tegenwoordig.  Het idee ontstond in 2009 en na jaren lange product ontwikkeling met een ervaren team, staat er nu een product die wij met trots de markt op brengen.

Met enthousiaste klanten en een bewezen toename  in effectiviteit van 23%, kunnen we zeggen dat Fieldbox een succes is! Lees hier meer

Fieldbox Franchise

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei is Team Fieldbox Nederland op zoek naar ondernemende verkopers, die het product Fieldbox succesvol gaan verkopen vanuit een eigen franchiseonderneming.

Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor jou een unieke kans, namelijk: een eigen Fieldbox franchiseonderneming.

Fieldbox streeft naar een landelijke dekking en daarom willen wij iedereen, die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Kijk voor meer informatie op de pagina Fieldbox franchise

Franchise

Vanwege het succes en onze aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar ondernemende verkopers. Heb jij altijd al ondernemer willen worden? Geloof jij in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar je woont? Dan hebben wij voor jou een unieke kans, namelijk: een eigen franchiseonderneming. Wij willen iedereen die denkt aan de voorwaarden te voldoen, van harte uitnodigen om te reageren.

Contact details

info@fieldbox.nl / 085 401 24 55

Bezoekadres:
Fieldbox Experience Center
Sophialaan 5
3542 AR Utrecht

Postadres:
Fieldbox Financial Services
Grotendorst 1
1721 CW Broek op Langedijk

Contact opnemen met

Ben jij ook het overzicht binnen alle projecten verloren? Neem voorgoed afscheid van deze frustratie. Alles kan vanaf nu vanuit één omgeving en één systeem worden gerealiseerd. Ga effectief met jouw tijd om en vraag het Fieldbox pakket vandaag nog aan!