Team Fieldbox heeft voor het eerst geëxposeerd op de beurs ‘Transport & Logistics’, waar veel bezoekers voor het eerst kennis maakten met Fieldbox. De bezoekers waren onder de indruk van de mogelijkheden en oplossingen die Fieldbox biedt. In de gesprekken kwam vaak naar voren dat men dacht werkprocessen efficiënt ingericht te hebben. Echter bleek dat velen nog steeds papieren vrachtbrieven/ werkbonnen en documenten gebruiken, een teken dat het nog zoveel efficiënter kan! Fieldbox digitaliseert en optimaliseert werkprocessen, biedt overzicht, verhoogt de efficiëntie en verlaagt de kosten; een eye-opener voor veel bezoekers.

 

Fieldbox organiseert diverse online demo’s om te laten zien op welke wijze processen, of zelfs de gehele keten, gedigitaliseerd kunnen worden. Wil jij ook deelnemen aan een van de online demo’s? meld je dan hier aan voor de demo op 12 januari.

Of laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Fieldbox Experience-day die op 18 februari plaats zal vinden, door te mailen naar esther@fieldbox.nl. Dit wordt een interessante dag waarop Team Fieldbox veel uitlegt over Fieldbox en waar je ook direct de mogelijkheid hebt om persoonlijk advies te krijgen